Veerpromenade 21 | 3351 HM Papendrecht | Zuid-Holland | Tel: 078 - 615 41 66 | Fax: 078 - 615 47 58 |

Bloemtique Bamboe | Zakelijke markt

Abonnementenservice
Een- of tweewekelijks een prachtig boeket of bloemstuk bij de receptie of in de wachtkamer is een welkome ontvangst voor uw gasten. Bloemtique Bamboe kan voor u periodiek deze bloemwerken verzorgen: onze abonnementenservice. In overleg worden uw wensen vertaald in het bloemwerk. Denkt u bijvoorbeeld aan bedrijfskleuren, aan een thema? Wij bespreken deze wensen graag persoonlijk met u. Zo krijgen wij een goed beeld van de ruimte, de daarbij passende mogelijkheden en natuurlijk uw wensen en voorkeuren.

Kantoorbeplanting
Tevens kunnen wij voor u de beplanting in kantoorruimtes verzorgen. Planten zorgen namelijk voor een juiste atmosfeer en zuiveren de lucht. Zij dragen bij aan een goed werkklimaat. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden voor bij u op kantoor.

Personeel
Wij bieden de mogelijkheid om een verjaardagslijst en/of jubileumlijst aan ons door te geven, waarbij wij ervoor zorgen, dat er op de bijzondere dag een boeket bij uw medewerker wordt afgeleverd. U hoeft enkel een maal per jaar de lijst door te zenden en wij dragen zorg voor de rest.

Relaties
Naast bovengenoemde mogelijkheden kunnen wij voor u ook de bloemen naar relaties verzorgen. Of dit nu in Nederland of in het buitenland is, dat vormt geen enkel probleem.

Voor alle bestellingen geldt, dat wij bijna wereldwijd bloemwerken kunnen leveren. Bij onze medewerkers kunt u de verzendkosten hiervoor opvragen.

Volg ons op facebook